... ainakin toivottavasti. Jouluna tuli nimittäin syötyä muutakin kuin kinkkua... Tässä pyhinä isotkin koirat jotenkin lipsahtivat enimmäkseen asustelemaan sisätiloissa ja koirakansan käytös oli kyllä varsin mielenkiintoista. Poikakoirat jäivät yksi päivä sisään uuninlämpöön lähtiessäni Hipun kanssa lenkille ja olivat ryökäleet pistelleet pöydältä! poskeensa puolikkaan kuivakakun ja ruisleipäpaketin. No pari päivää myöhemmin Hessu ja Hippu hoksasivat raolleen jääneen jääkaapin alaoven ja sitä myöten kinkunloppukin tuli hoideltua... onneksi foliot oli sentäs jätetty syömättä vesi kyllä maistui rosvokaksikolle loppupäivän. No tänään Eppu jäi hetkeksi sisään ja jykersi välittömästi vasta korkatun arkijuustoköntin senkin tietty pöydältä! Kostoksi uhkasin heittää poikakoirat takaisin ulkoilmaeläjiksi ja vetää vielä kopista töpselin seinästä .

Mutta pahasti näyttäisi kyllä siltä, että emännän uusivuosi voisi alkaa vaikka koirien trimmaamisella niin siivottomalta noutajat jo kuvassa näyttävät. Ja tottistreeneissä ilmennyt notkahdus täytynee korjata jos mielii Bh kokeesta ensi vuonna haaveilla. Syksyinen into on jotenkin päässyt hiipumaan ja koiraharrastus mennyt kokonaan lenkkeilylinjalle. Noutohommelit on olleet täysin nollassa ja haukkutreeneihinkin päästy huonosti. Pitäisi kai keksiä jonkinlaiset tavoitteet ensi vuodelle niin tulisi jotain tehtyä.

Viime vuonnahan oli tavoitteena saada pikkulikalle joskus syksymmällä taipparit ja sitten ehkä kokeilla alokasluokasta jotain tulosta. No taippareihin menoa jaksoin venyttää ihan kesäkuun alkuun ja alokkaaseenkin hullut mentiin ihan keskeneräisen kakaran kanssa jo kesäkuun puolivälissä yksivuotissyntymäpäivän kunniaksi. Taipparit meni varsin mallikkaasti ja ensi kokeestakin tuli ykkönen joten tavoitteet täyttyivät heti kauden alussa ja loppukauden hammashuolien takia treenaus jäi vähiin ja lopuksi keskityttiinkin metsästyshommiin.

Hessun tavoite oli saada nomen Voi- luokasta jokin tulos ja päivittää pelastusjäljen päivä- ja pimeäosuudet. No jälkihommelit sujuivat vaivatta ja Voi Voi luokastakin saatiin sentään kaksi kolmosta yksi kakkostulos. Harrastusvire on nyt aika vähissä, mutta jospa kevätaurinko toisi mukanaan uusia tuulia ja tavoitteita harrastussarallekin.