Yllytyshullu kun olen kasvattaja sai houkuteltua meidät Hippulan kanssa Pirkan dameihin Tampereelle saakka. Eihän reissussa tietenkään ollut mitään järkeä, mutta onneksi saatiin sentäs matkaseuraksi Hipun siskolikka Miisu Arja emännän kanssa. Aamulla klo 03.30 starttasimme matkaan ja 10.30 oltiin paikanpäällä valmiina starttiin... hullua! Ja mikä hulluinta ilmassa näkyi leijuvia taikadameja, jotka olivat joko oikeita tai väsyneiden aivojen tuottamaa harhaa... . Niinpä ristin tapahtuman uudelleen Pirkan taikadameiksi.

No itse koesuoritusta taisimme jonottaa kaikkiaan pari tuntia mustien labbisten seurassa kahta puolen hakualueet ja edessäpäin markkeeraus ja ohjauspaikat pillityksineen ja laukauksineen. Kerrassan mainio malttitreeni Hippulalle, joka oli kehittynyt huimin harppauksin viime vuodesta eikä päästänyt ääntäkään koko aikana . Itse kokeen aloitimme lopulta hakualueella jossa Hippu oli jo niin rentona ettei heti hoksannut että nyt saa tehdä itsenäistä työtä (viimeksi tehnyt vapaata hakua joskus viime syyskuussa). Ehti kuitenkin 3 min. aikana löytää 4/6 ja sai 16p/20p. Sitten vielä puolen tunnin odotus ennen ohjaus ja markkeerauspaikkaa, jotka Hipun hakualueella herättyä hoituivat mallikkaasti. Yhteensä Hippula keräsi 54p/60p.

Arvostelu:

Ohjaus: Muisti: ok. Sokko: luottaa ohjaajaan täydellisesti ja suorittaa tehtävän vaivattomasti.

Markkeeraus: Suorittaa molemmat tehtävät helposti ja varmasti.

Haku: Kauniisti haussa liikkuva koira joka käyttää myös järkeä.

Kisassa oli mukana myös Luca-veli oikealla, Hippu keskellä ja Miisu vasemmalla. Samanmoisia sisarukset siis.Tällä sisarusjoukkueella olisimme sijoittuneet kennelkisassa neljänsiksi, mutta sekajoukkuein ei menestystä tullut vaan arvokasta kokemusta kaikille sitäkin enemmän.

Kisan ja poseerausten jälkeen vaihdettiin vapaalle eikä tällä porukalla vauhtia puuttunut. Lumi pöllysi ja omistajat vaihtoivat kuulumisia.

Tällä kertaa hurjimmista ilmeistä vastasi siskolikka Miisu varustettuna yhtä terävillä hainhampailla kuin siskonsakin.

Touhua riitti ja siskokset olisivat  varmasti viihtyneet vapaalla pitempäänkin yhteisten harrastusten parissa, mutta Luca-veli lähti kotimatkalle ja me Miisun ja Arjan kanssa suuntasimme kasvattaja Annelle yöksi.

Nähtiin äitimuoriakin pitkästä aikaa ja tietysti poseerattiin taas yhdessä äiteen kanssa

sekä koko porukalla. Vasemmalta Hippu, Nancy ja Miisu. Samanlaisia puikkonokkia näyttäisivät olevan , mutta ah niin kauniin kultaisia... Poseerausten jälkeen lähdettiin Arjan kanssa valumaan kohti kotia shoppaillen Hööksin hervostarvikekaupassa sekä Viherlandiassa eikä kiirettä pidetty vaan otettiin paluumatka lomailun kannalta.

Kiitokset Arjalle matkaseurasta ja Annelle majoituksesta. Oli mukava nähdä!