Siispä viileän kesäloman kunniaksi pakkauduttiin Hippulan kanssa pieneen Hiaceen ja lähdettiin A-luokan lomareissulle tyttöporukalla. Ensin suunnattiin kummitytön luo Mikkeliin kummittelemaan muutamaksi yöksi ja harrasteltiin ja puuhailtiin kaikenlaista.

Hippula ja Bubi bailasivat nuoruuden innolla...

harrastettiin agiliitoa sekä koirilla ...

että keppihevosilla.

Eikä hevosenhoidosta päässyt sittenkään kokonaan lomalle sillä perillä odotti Ravikavion keppihevostalli jonka pollet tietty myös ruokittiin aamuin illoin... Vähän myös lenkkeiltiin ja tehtiin noutohommia. Kiitokset Eevalle majoituksesta ja treeniseurasta.

Sitten suunnattiin viikonlopuksi Kotkaan Pelastuskoiraliiton kouluttajaseminaariin jossa Tommy Wirenin johdolla pilkottiin ja pilkottiin koulutettavia asioita peruskäytöksiin. Varsin ajatuksia herättävää ja hyödyllistä lähestyä välillä asioita siitäkin suunnasta.

Paluumatkalla yövyttiin vielä Hippulan äitimuorin luona ja katsastettiin yksi mahdollinen sulhaskadidaattikin siinä sivussa sekä treenattiin myös vähän.

Jos koiruli tulee näääiiiin onnelliseksi kokeessa päivän venyneestä yön yli lämpöisessä säilytetystä ja tonnin painoiseksi vettyneestä haahkasta... ei sen riistaominaisuuksissa ainakaan ole mitään vikaa. Muutenkin varsin iloinen ja selväjärkisen oloinen kaveri ...

...jonka Hippula oilisi mielellään napannut vaikka heti mukaansa vähän niinkuin koeajolle.

Kaikenkaikkiaan hyvä reissu! Kiitos majoituksesta Eeva, Anne ja pelastuskoiraliitto.