Niin sitä sitten männä viikolla päästiin etelään riiuureisulle pikkulikan kanssa kaksisistaan. Perillä odottelikin varsin komea sulhasmies ensimmäistä tyttöystäväänsä.

Kun ensimmäine proge-tulos oli vasta 1,3 neitikoiran ilmiselvästä halukkuudesta huolimatta jäi yhteistä treeniaikaakin mukavasti.

Linjoja ja häriömarkkeerauksia. Molemmat työskentelivät hyvällä teholla melkein tärppipäivistä huolimatta. Turo oli muutenkin varsin vauhdikas ja seurankipeä kaveri. Yhtä hauska tapaus kuin Hessu vain ääniefektit puuttuivat mikä ei tosiaankaan ole huono asia...

Kun proge-tulos oli 6 päästiin jo ottamaan lähempää kontaktia vaikkei astutuksella eläinlääkärin mukaan sille päivälle ollut vielä kiirettä. Paitsi Hipun mielestä joka seisoi koko ajan Turon edessä häntä vinossa sulhasen väistely-yrityksistä huolimatta.

Muutenkin neiti oli selkeästi se aktiivisempi osapuoli oikea ensikertalaisen toivemorsian .

Ei tosiaankaan jäänyt epäselväksi mitä neitokainen oli vailla... Kun koitti seuraava ja varsinainen ensimmäinen tärppipäivä (7.4) taipui sulho Hippulan tahtoon ja hoiteli homman varsin mallikkaasti  . Kunhan vain isäntä ei ollut näkösällä ja emäntäkin älysi kääntää selän ja keskittyä tietokoneeseen sekä jättää nuorenparin hetkeksi kahdenkesken. Turo astui onnistuneesti vielä pe 8.4 eli näiltä osin pentuja pitäisi olla odotettavissa. Saa nyt sitten nähdä kuinka käy...