Nonniin käytiin sitten vielä kerran metsästämässä sitä ykköstulosta hakukokeesta ja jätiin tällä kertaa neljän pisteen päähän frown.

Kompastuskiveksi muodostui tällä kertaa esineruutu johon jäi KAKSI esinettä. Joo-o huonosti olen hommaa treenannut ja oli tuuleton pakkaskeli ja ja... Vaan silti epäilen nyt vahvasti että meillä on nenäpunkkeja koko sakilla. Jäljellä Hippulle on kepit tuottaneet koko ajan enemmän ja enemmän hankaluutta ja nyt se todella teki töitä, mutta ei vaan löytänyt.

Eikä tuota pistemenetystä rittäneet korvaamaan edes 165p henkilöhausta ja 90p. kolmosluokan tottiksesta. Oli vain tyydyttävä kakkostulokseen jälleen. Mutta tasaisen hyvää tulostahan Hippu on PK-kokeissa koko kauden vetänyt sangen vähällä treenillä. Ja mikä tärkeintä ihmiset ovat joka kerta löytyneet varsin vaivattomasti mikä on hirmu tärkeää etsintöjä ajatellen sillä eihän nämä tittelinmetsästykset mikään pääasia ole.

Ensi kauteen vaan treenataan tottikseen varmuutta ja seuraaminen kuntoon. Nytkin Hippu edisti törkeästi eikä paikka meinannut millään pysyä. Jättävät tällä kertaa oikein. Luoksetuloissa oli tuomarin mukaan kaikki pelissä eli Äippä tuli todella lujaa. Tyylikäs eteenmeno. Hieno paikallaolo. Hyvät noudot PAITSI hyppynouto jossa huono sijoittuminen esteen taakse ja vaisu käsky ja niin Hippu lähti selkeästi tekemään tasamaanoutoa ja huomasi vasta kapula suussa esteen jonka sitten tullessa hyppäsi. Siis ilman tätä ohjaajan töppiä olisi pisteet juuri ja juuri riittäneet, mutta minkäs teet hyvä koira smileyja paska kuski sad.