DSC_2626-normal.jpg

Kesken kanalinnustuskauden raskimme tyttökoirien kanssa juuri ja juuri käntää Hiasteen nokan kohti etelää ja Naisten Hakua.

DSC_2678-normal.jpg

Tämä ainoastaan naisohjaajille tarkoitettu noutajien metsästyskoe on kyllä niin hullunhauska tapahtuma ettei sitä sentäs sopinut jättää väliin.

DSC_2645-normal.jpg

Siispä Hiisi kävi alo-luokassa metsästämässä edelleen puuttuvaa ykköstä...

DSC_2632-normal.jpg

... joka kaatui tähän markkeerauslokkiin jonka siivelle Hiisi astui ja kun lintu kerran putosi niin neiti päätti lähteä hakemaan toista markkeerausta samantien. Sain kuitenkin kehotuksella tämänkin lokin käteen, mutta ykkönen oli sitten siinä, vaikka kaikki muut riistat tulivatkin hienosti käteen asti luovutettuina. Lopputuloksena siis alo 2 kun kaikki varsinaiset tehtävät kuitenkin selvitettiin ihan hienosti.

Hippukin kävi starttaamassa Voi-luokassa ja tällä kertaa haku oli hyvää, mutta markit menivät läskiksi (viimeksi toisinpäin). Epätoivon harrastus siis edelleen... Tosin ei me näitä juttuja juuri ole enää treenailtukaan.

DSC_2710-normal.jpg

Parasta reissussa oli tapailla tuttuja ja koirasukulaisia. Nancy- mummokin oli katsomossa lakattuine tassunkynsineen kannustamassa lapsia ja lastenlapsia ;)

DSC_2721-normal.jpg

Vasemmalta Nancy-mummo, Hese-serkku, Hippu, Hiisi, Rilla ja Ruu Hipplaus-potretissa.

DSC_2717-normal.jpg

Sunnuntaina treenattiin Hippulajengillä, mutta pilvisen sään vuoksi valovoimaton kamerani sai levätä taas autossa, kun se ei kuitenkaan olisi pysynyt vauhdissa mukana :(.

DSC_2719-normal.jpg

Bonuksena tällä muuten niin hienolla reissulla saatiin Hiisille repsahtanut takajalka. Hiisi nimittäin vinkaisi haussa ja ilmeiseti siinä loukkasi uudelleen jo kevättalvella Herkon kertaalleen runnoman vasemman takajalkansa. Herkko nimittäin jyräsi silloin Hiisin täydestä vauhdista liukkaassa jäkälärintessä nurin sillä seurauksella, että takajalka meni toviksi täysin hervottomaksi ja Hiisi pomppi kolmijalkaisena autolle muttei seuraavana aamuna enää vikonut jalkaa mitenkään.

No nyt jalka oli hetken autossaolon jälkeen sen näköinen että Hiisi keventäisi sitä hieman. Illalla se tuli täysin kolmijalkaisena autosta ja aamulla varasi siihen vaikka se ylhäältä lonksahtelikin oudosti. Sain perjantaiksi ajan ortopedille ja olin varma että polvihan siinä vähintään on mennyt muusiksi. Mutta vielä mitä parin päivän levon jälkeen Hiisi oli sitä mieltä ettei kintussa ole enää mitään vikaa ja samaa mieltä oli onneksi ortopedikin. On se vaan aika kumikinttu tuo likka kun kestää vain sitkeästi menossa mukana.