... kuin kausi lopussa, vai miten se nyt menikään? Joka tapauksessa linnustuskausi on nyt tältä syksyltä sitten loppu ja aika keskittyä muihin harrastuksiin. Ihan ensimmäisksi oli syyssuursiivouksen aika, kun kämppä oli metsästysreissujen välissä päässyt aika hirveään kuntoon. Imuri meinasi tukkeutua ja keittiön lattia piti luututa kolme kertaa ennenkuin moppi alkoi luistamaan. Mutta monia hienoja kokemuksia ja hetkiä saatiin lisää entisten metsätysmuistojen jatkeeksi sekä runsaasti raitista ilmaa ja liikuntaa.

Luontokuviakin tuli napsittua matkan varrelta sekä monenlaista saalista reppuun vaikkei se meillä pääasia olekaan.

Passitettiin sorsia, kyyhkyjä ja teeriä, nostettin sorsia kanavista ja kanalintuja metsistä. Hippulastakin kehkeytyi varsin mainio ja monipuolinen metsästyskaveri syksyn aikana.

Kuvan metsollakaan ei ollut mitään vaaraa jäädä haavakoksi ,kun "american airlines" ampaisi perään. Ei auttanut lentäminen, liitäminen eikä ojassa juokseminen Hippu oli koko ajan tilanteen tasalla ja hoiti poikametson reppuun asti. Sopivan itsenäinen, riittävän kuuliainen ja passissa rauhallinen neitokainen. Suurkiitokset Annelle hienosta koirasta!