Kun nyt sitten yllättäen saatiinkin sen HK3:sen lisäksi se ykköstulos piti hakukoeharrastusta tietysti yrittää jatkaa...



... siispä vietimme aurinkoisen sunnuntaipäivän aamukahdeksasta iltakuuteen kotikerhon hakukokeessa.



Kisa alkoi henkilöhaulla josta Hippu bongasi vaivatta kakki maalit cool. Ilmaisuista meni tällä kertaa 5p., kun haukku toisella umpipiilolla vähän pätki ja avomaalille piti antaa pusut...  Työskentely 38p. Ohjailin kuulemma pistotusta vähän liikaa eli 163 p tästä osuudesta.



Sitten odoteltiin pitkä tovi esineruutuun pääsyä. Tiedossa oli että kaikki esineet pitäisi löytyä jos mielimme ykkösestä haaveilla...



... ja löytyiväthän ne. Kolmas vain harmillisesti hieman yliajalla indecision, mutta Hippu ei onneksi tiedä kellosta mitään ja oli oikein tyytyväinen suoritukssensa smiley. Eli 21p. tästä osuudesta.



Siis 184:llä maastopisteellä lähdettiin tottistelemaan.



Vire oli kotikentällä vähän liiankin korkealla ja näkyi seuraamisessa törkeänä edistämisenä. Jättävistä ensimmäisessä  Hippu ensin istui hienosti, mutta palatessani menikin maahan ja maahanmenossa sitten jäi seisomaan... Mutta juoksusta seisomaan jääminen sitten menikin nappiin. Vain tätä on treenattu eli nyt Hippu sitten sotkee näitä sujuvasti frown.



Mutta ihmeellisin moka tuli A-esteellä jossa Hippu täysin tapojensa vastaisesti palautti esteen kiertäen surprise. Eli sinne meni toiveet ykköstuloksesta ...



... vaikka eteenmeno ja paikkallaolo sitten sujuivatkin varsin mallikkaasti jäi tottistulokseksi 81p...



Lopputulos päivän rutistuksesta HK3 267p ja vain kolme pistettä vaille ykkönen... Mutta Hippu teki koko pitkän päivän töitä hyvillä mielin ja hienolla vireellä smiley. Eli emme heitä pyyhettä kehään vaan yritämme  mahduttautua vielä yksiin hakukokeisiin tänä syksynä.

Suurkiitokset kisakumppaneille mukavasta päivästä sekä Jatalle tottiskuvista.



Ja vaikka Äippäkoira palasikin kakkostuloskantaan pysyi jälkikasvu edelleen ykköskannassa wink. Nimittäin Hipun Tuike-tyttö korkkasi TOKO-kisaurasnsa ALO 1-tuloksella yes. 171 pistettä vaikka haiseva hyppy jäikin harmillisesti nollille. Eli muuten pari meni kokeen läpi pelkillä kympeillä ja yseillä cool. Kerrassaan hienoa työtä Heidi ja Tuike onnea vielä! 





...