NOME-harrastuksemme päättäjäisiksi kävimme äippäkoiran kanssa Hauholla viettämässä kultaistakin kultaisemman viikonlopun Pohjoismaiden WT-mestaruudessa jonka järjestelyvuorossa oli tällä kertaa Suomi.Saimme keväisen WT:n VOI 2 tuloksella paikan Suomen nelosjoukkueesta jossa kisasivat meidän lisäksemme Hipun äiti Nancy (vas.) sekä Tiina Palmu ja Kide (keskellä). Menestystä ei odotetusti tullut, mutta sitäkin upeampia kokemuksia pohjoismaisessa seurassa.Esimmäiseltä rastilta Hippu sai nollan huolimatta siellä suorittamastaan päivän hienoimmasta ohjauksestaan, kun toisena olleen markkeraustehtävän näkymättömiin heitetty dami jäi meiltä saamatta ylös.


Seuraavasta veneilyrastista sentäs selvittiin kunnialla, kun tuota veneilyä on tullut harrastettua noin niinkuin kuntoilumielessä. Mahtoivat tanskalaiset hämmästyä tätä "hieman" yllättävää tehtävää, kun heidän koiransa eivät olleet koskaan aiemmin venessä käyneetkään.Siitä huolimatta esim. tämä tanskalaiskoira teki upeimman vesiohjauksen mitä olen aiemmin minkäänrotuisen noutajan nähnyt suorittavan. Kahdella käskyllä veneestä tikkusuora vesilinja ohjaukselle surpriseMe Hipun kanssa selvisimme vielä seuraavasta kahdesta rastista suht. kunnialla nostamalla kaikki damit ylös. Keräsimme kolmelta rastilta  yhteensä 45p. eli ei nyt ihan huono suoritus olemattomaan WT-kokemukseemme nähden.

Hienon päivän huipennukseksi Suomen kolmosjoukkue voitti kultaa ja yksilökisankin kulta ja hopea tulivat Suomeen! Onnittelut vielä kaikille asianosaisille sekä kiitokset matkaseuralle ja ennenkaikkea kaikille järjestelyihin osallistuneille upeasta viikonlopusta. Oli hienoa olla mukana tässä kultaisessa tapahtumassa.