DSC_2057-normal.jpg

Niin alkaa upea kesä olla takanapäin. Herkkokin pääsi toki Hiekkasaarelle juoksujen aikana ja niiden jälkeenkin.

DSC_2070-normal.jpg

Jopa Oulujoen vesi on pysynyt koko elokuun niin lämpimänä että on kelvannut polskutella sekä koirien että ihmisten.

DSC_2139-normal.jpg

Normaalisti ylen laiskankanpulskea "rantapoikakin" intoutui esittämään varsin lennokkaita uimahyppyjä...

DSC_2064-normal.jpg

... noutotreenien ohessa.

DSC_2174-normal.jpg

Herkko on saanut tyytyä pelkkään treenailuun, mutta Hiisi-neidin kanssa käytiin metsästämässä vielä puuttuvaa ykköstä NOME:sta ...

DSC_2177-normal.jpg

... varsin kehnoin tuloksin... Hommat neiti hoiteli ihan mallikkaasti,mutta parilla isohkolla lokilla tarvittin hieman kannustusta ylösotossa ja niin tulokseksi jäi ALO 0 :( Palautusmatkat olivat tosi pitkiä aukealla turvepellolla ja näihin luovutuksiin tarvitaan myös vahvistusta No yritämme mahduttautua vielä Naisten hakuun tälle syksylle.

Äitimuori kävi myös vapaan kesälomaviikonlopun kunniaksi epätoivon harrastuksen parissa tuloksella VOI 3. Markit ja ohjaus tosi mallikkaasti, mutta kun pariksi sattui varsin äänekäs ohjaaja ei hausta tullut oikein mitään. Aina kun pari pillitti koiraansa Hippu kuuliaisesti tuli pois alueelta. Lopuksi pari vielä karkasi Hipun hakualueelle ja Hipun pakka meni lopullisesti sekaisin. Siis kanattanee pysyä PK-harrasteissa myös jatkossa.

DSC_2147%20%282%29-normal.jpg

Kesäloman lopuksi osallistuimmekin Hipun kanssa PK-haun piirinmestaruuksiin varsin yllätävin tuloksin. Äippäkoira otti ja voitti piirinmestaruuden 266 pisteellä muiden kolmosluokan koirien jäädessä ilman tulosta.

Yksi esine jäi ruutuun ja tottiksesta saatiin perinteiset 82 pistettä kasaan. Hekilöhausta kaikki maalit ja neljää pistettä vaille täydet pojot.

DSC_2157-normal.jpg

Herkko on noutohommien ohessa treenaillut BH-koetta silmälläpitäen.Saa nyt nähdä sattuuko emännän vapaat kokeiden kanssa vielä kohdilleen että päästäisiin kokeilemaan opittuja juttuja kokeessa. Asenne pussihousulla on ainakin kohdillaan ;)

Hiisi-neiti korkkasi pelastuskoirauransa suorittamalla Pelastuskoiraliiton hakukokeen päivä- ja pimeäosuuden hyväksytysti. Lokakuun lopussa loppukokeisiin.

DSC_2366-normal.jpg

Metsätyskausikin on avattu kyyhkyillä ja sorsilla...

DSC_2357-normal.jpg

... kanalinnustuskauden alkua odotellessa.