Tämä vuosi on aloitettu reissaillen. Ensin käytiin Kannuksessa GR:n TOKO-tiimin koulutuksessa Tuike-siskon kanssa kuunteluoppilaina. Hiisi oli ensi kertaa reisussa ihan ilman taustajoukkoja. Pikku riiviöneiti oli aivan eri koira kuin kotona nauttien omasta rauhasta "kompostissaan" köllötellen ja muiden kouluttautumista rauhallisesti seuraillen.

Ruokatauolla sisarukset vaihtoivat vapaalle ja leikkivät yhteiskompostissa varsin sopuisasti.

Väliajoilla treenattiin vähän itsekin. Tässä Tuiken (H. Hornet) tyylinäyte alkeisseuraamisesta...

... sekä kontaktista .  Äitinsä taskukokoinen kopio loistavalla asenteella 

Seuraava reissu heitettiin Tampeereelle saattaen Hipun Miisu-sisko (M. Lucky One vas.) kasvattajan luo tekemään hauvavauvoja. Tässä Nancy-mummo (keskellä) tyttärineen sukupotretissa (oik. Hippula). Oikea A-luokan viikonloppureissu treenailun ja fasaanijahdin merkeissä ihan vaan Hipun kanssa kaksin akkaporukalla.

Tampereen reissulla tavattiin myös Poju (H. Jumbo Jet) noutotreenien merkeissä. Ohjelmassa oli seuraamista, luovutuksia, muisteja, pillillä istumista ja paikallaoloa. Tosi taitava kaveri ikäisekseen. Hyvää työtä Suvi ja Aki .

Lopuksi Poju vaihtoi vapaalle Jännä-tätinsä kanssa.

Herkkomies on pysytellyt visusti kotimiehenä harjoitellen tulevia kuljetustehtäviään silmälläpitäen. Tässä raskaan kuljetuskoneen kyydissä 2.5 kg kanidami...

... jolla Herkkokaan ei enää yritä suusta suuhun palautusta vaan saa juuri ja juuri pidettyä etutassunsa maassa .

Herkko menetti 7kk kuvauksen kunniaksi ensimmäistä kertaa kaulakiharansa ja korvakarvansa. Siitä tulikin oikein siisti "pikku" partiopoika .