knu Hippair Hercules

Herkko KoiratNetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38409/11&R=111

Herkko Hermeli Herkkukurkku, Herkkomies, Herkkumies, Hercules Perkules, HerculesJärkäles jne. Pentueen järein poika jonka isäntäväki valitsi silmäteräkseen eikä siitä sitten suostunutkaan luopumaan . Mutta oikein hyvä niin sillä näin jälkeenpäin ajatuskin siitä, että olisimme luopuneet Herkosta on karmea. Se on todellinen koko perheen sydäntenmurskaaja alati heiluvine häntineen ja kainaloon tunkevine olemuksineen. Oikea hyvän mielen koira joka saa jokaisen kotiinpalaajan hyvälle tuulelle oli takana miten raskas työ/koulupäivä tahansa.

Herkkomaisia harrastuksia: Pikkumiehestä saakka Herkko on luotu kellimään...

... ja noutamaan. Vaikka tietysti...

... se on sattuneesta syystä myös erityisen hyvä leikkimään .

Virallisemmin Herkko saa tulevaisuudessa keskittyä noutajalajeihin ja pitää syksyisin isännän ampumat linnut tallessa.

Noutaminen onkin ainoa homma missä rauhalliselle pikkumiehelle tulee niin kiire etteivät jalat ehdi juuri maassa käydäkkään. Siis aito Hippairilainen hänkin muuten niin levollisesta toisinaan suorastaan laiskasta olemuksestaan huolimatta.

Häntä onkin ainoa osa Herkosta joka on alati liikkeessä pienimmästäkin syystä. Siis pääasiassa häntä heiluttaa Herkkoa eikä suinkaan Herkko häntää. Tekee jotkut asiat suorastaan hankaliksi niinkuin esimerkiksi tämän puolivuotiskuvassa seisomisen .  Kertakaikkisen hellyttävä pieni suuri mies .