Hessuntessu on emännän laiskuudenpuuskassa päässyt kasvattamaan tosi muhkean leijonanharjaksen. Pikkuleijona Teppo tallikissa palvoo "kuningastaan" niinkuin kissa nyt ketään voi palvoa. Musta Seppo tallikissa on taas selkeästi mustan Eppu pitkänokan missu ja suhde on ihan yhtä läheinen. Koirat pusketaan hyväksi aina lenkiltä tullessa ja muutenkin kohdatessa ja yöt sekä pakkaspäivät nukutaan samassa kasassa koirankopin sohvalla.

Eipä enää uskoisi,että melkein kahdeksan vuotta sitten Hessun muuttaessa meille Teppo suivaantui moiseen törkimykseen ja katosi koko kesäksi omille teilleen. Viikon välein se kävi tarkistamassa vieläkö se kuolaava ja hökeltävä hölmö asuu meillä ja lähti taas keikalle. Pakkasten tultua routa kuitenkin ajoi Tepon kotiin ja siitä se yhteiselämä sitten lähti pikkuhiljaa sujumaan.

Myös Hipun kanssa tehdään tuttavuutta, mutta äkkiliikkeinen neiti ei vielä nauti kissojen silmissä samaa luottamusta kuin poikakoirat vaikka sen kanssa kyllä sujuvasti seurustellaankin.

Koiraperheen kissat ovat oppineet varsin taitaviksi saalisvietin sammuttajiksi. Ei muuta kuin homma seis ja ja muina miehinä katsellaan taivaalle niin eiköhän virtaisimmankin saalistajan mielenkiinto katoa varsin pian.

Leijonakuninkaan muhkeat rintakarvat saivat kuvausten jälkeen kyytiä...

...Hessun nauttiessa täysin rinnoin jakamattomasta huomiosta ja yksillöllisestä hoidosta. Messarin tuliaisina tulleet uudet ohennussakset osoittautuivat varsin teräviksi ja toimiviksi työkaluiksi. Muutama kolokin hartiolle ilmestyi, mutta eipä tässä mihinkään näytille olla menossakaan.

Niin lähtivät rintakarvat ja Hesuli muuttui taas viisi vuotta nuoremmaksi rippikoulupojaksi. Jäljelle ei jäänyt kuin iso pää ja paljon järkeä.